Nehézségek a hírnévkezeléssel? Használja ezeket a tippeket!

Nehézségek a hírnévkezeléssel? Használja ezeket a tippeket!

Nehézségek a hírnévkezeléssel? Használja ezeket a tippeket!


Az Ön hírneve az, ami megtartja Önt az üzleti életben. Ha elhanyagolja a hírnevét, akkor vállalkozása kudarcra van ítélve. Hírnevének kezelése a vállalkozás működtetésének lényeges része, és ezzel foglalkoznia kell. Használja az alábbi tippeket, hogy vigyázzon a hírnevére, és megtartsa magát az üzleti életben.


Mielőtt túl sok energiát fektetne az online hírnévkezelésbe, ellenőrizze, hogy mennyi szükséges, ha egyáltalán szükséges. Keressen rá vállalkozására a Google segítségével. Negatív találatok jelennek meg? A vállalkozása által üzemeltetett weboldalak és blogok csak néhány találatnál jelennek meg, vagy egyáltalán nem? Ha bármelyik kérdésre igennel válaszol, az azt jelenti, hogy van munkája.


Személyes hírnevének vagy üzleti márkájának nyomon követése nagyon fontos az online hírnévkezelés szempontjából. Állítson be automatikus riasztásokat, amikor az Ön neve megjelenik. A Google segítségével értesítést küldhet, ha új tartalom jelenik meg. Így már másnap, ha nem hamarabb, akkor másnap megtudhatja, ha valaki beszél Önről.


Ha negatív tartalmat talál a márkájáról az interneten, szabaduljon meg tőle. Ha az Ön által ellenőrzött webes tulajdonságon van, például egy hozzászólás a blogján, egyszerűen törölje. Ha szükséges, küldjön kérést annak a webmasternek, ahol a tartalom található. Ha eltávolítják, győződjön meg róla, hogy a Google URL-eltávolító eszközének használatával nem jelenik meg többé.


Ha azt reméli, hogy vállalkozásként javítani tudja online hírnevét, mindig a webhely optimalizálására törekedjen. Ennek egyik módja a fontos keresőkifejezések beillesztése. Normális, hogy ez a céged neve lenne. A legnagyobb keresőmotorok a tekintélytiszteletet részesítik előnyben. Ha Önt tekintélynek tekintik, webhelyének magasan kell elhelyezkednie a SERP-kben.


Maradjon naprakész a szolgáltatásával vagy termékével kapcsolatos információkkal és hírekkel. Ha naprakészen tartja magát, akkor a lehető legjobb információkat tudja nyújtani a környezetének. Szánjon öt percet a napjából arra, hogy új információk után kutasson az interneten.


Ne feledje, hogy offline jelenléte hatással van online hírnevére is. Ez általában a hírneve kezdetét jelenti. Az emberek jobban megbíznak Önben, ha jó ügyfélszolgálatot nyújt, jó termékeket és szolgáltatásokat kínál, és jó kapcsolatot ápol az ügyfélkörével. A boldog ügyfelek általában nem írnak rossz véleményeket, ezért tegyen meg mindent, hogy mindannyian elégedettek legyenek.


Az utolsó dolog, amit szeretne, hogy az emberek az interneten keressék vállalkozását, és egy csomó üres címjegyzékbe való bejegyzést találjanak. Ha azt veszi észre, hogy az Ön webhelyének listája hiányos, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezt megváltoztassa. Keményen kell dolgoznia azon is, hogy kijavítsa a hibás információkat.


Vállalkozásának világosan meghatározott határokkal kell rendelkeznie a tekintetben, hogy az ügyfelek mit várhatnak Öntől. Közvetlenül és őszintén kell kezelnie az ügyfeleket, és ha problémák merülnek fel, gyorsan kell intézkednie. Az átláthatóság az Ön barátja, amikor a vállalkozás hírnevének megőrzéséről van szó.


Próbáljon meg a vásárlást követően hamarosan utánajárni ügyfeleinek. Így nagyobb valószínűséggel fejezik ki Önnek az aggályaikat, ahelyett, hogy az egész interneten megosztanák azokat. Ezt kihasználhatja arra, hogy megoldja a problémát, mielőtt az kicsúszik a kezéből.

Győződjön meg róla, hogy ismeri a jogait. Nem hagyhatja, hogy vállalkozása hírneve egy kitartó hamis értékelő miatt romoljon. Ismerje meg minden webhely szolgáltatási feltételeit és szabályzatát, és tudja meg, milyen jogorvoslati lehetőségei vannak. Rágalmazás, becsületsértés vagy rosszindulatú szándék esetén előfordulhat, hogy ügyvédhez kell fordulnia.


Ne osszon meg magáról minden információt a világhálón. Nem tudhatja, hogy mások később hogyan fogják felhasználni, ezért legyen óvatos. Már kisszámú ember is tömegesen terjesztheti a rossz hírverést.


Beszéljen barátaival, hogy megbizonyosodjon arról, nem tesznek-e olyasmit, amivel rossz színben tüntethetik fel Önt. Ha például vannak olyan képek, amelyeken részegen és bután viselkedik, győződjön meg róla, hogy a barátja nem teszi közzé ezeket sehol az interneten. Bár viccnek tűnhet, ez határozottan árthat.


Valami, mint például egy ügyféladatbázis biztonsági megsértése, nagyon sokat árthat egy vállalat hírnevének. Ha a cégénél ilyen probléma merült fel, ne próbálja meg eltitkolni. Azonnal értesítse ügyfeleit, és biztosítsa őket arról, hogy intézkedéseket tesznek az adatok biztonságának növelése érdekében. Ezzel a megközelítéssel minimálisra csökkentheti a vállalat hírnevét ért károkat.


Gyakran előfordul, hogy .com domainnév vásárlásakor felajánlják Önnek, hogy a nevet .org, .net és .info végződéssel is megvásárolhatja. Okos dolog ezt megtenni, és még okosabb, ha ezeket kapcsolódó webhelyekké fejleszti, ahelyett, hogy egyszerűen mindannyian a fő webhelyén kötnének ki. Ha több különböző webhelye van, amelyek jó minőségű, releváns tartalmat tartalmaznak a szakterületéről, az segít megalapozni a tekintélyét és építeni az online hírnevét.


Az online hírnévmenedzsment (ORM) nagyban hasonlít a keresőmotor-optimalizáláshoz. Mindkettő arra irányul, hogy webhelye a keresőmotorok rangsorának élére kerüljön. A különbség az, hogy az ORM arra összpontosít, hogy a weboldaláról szóló pozitív információk a nyilvánosság elé kerüljenek. Az ORM gyakorlása során sok pozitív tartalmat szeretne létrehozni, hogy felülmúlja és túlsúlyba hozza az esetleges negatív tartalmakat.


Van egy dolog, ami miatt az ügyfelek továbbra is jönnek, és ez a jó hírnév. Ha elhanyagolja, akkor hamarosan önálló életet fog élni. Ne feledje a fent felsorolt tippeket, hogy megőrizze jó hírnevét. Ez a legjobb módja annak, hogy jól működjön a vállalkozása.

e.

This is a heading

This is a paragraph. You can use this to communicate content within your page.

© Copyright Önfejlesztés