Kapja meg a szükséges figyelmet a cikkéhez

Kapja meg a szükséges figyelmet a cikkéhez

Sok vállalkozás ma már a cikkmarketing felé fordul, hogy nagymértékben növelje webes jelenlétét. Azonban ez egy kicsit trükkös lehet, ha nem biztos benne, hogy mi a cikkmarketing és hogyan lehet használni. Egy ilyen folyamat elindítása a vállalkozás marketingkampányán belül elég nagy utazás lehet, olyan, amelyhez ilyen irányokra van szüksége, mint ezek, hogy megelőzze a baleseteket és a félreértéseket.


Adjon linkeket a cikkéhez. Minden cikkbe, amit ír, bele kell foglalnia mind a webhelye honlapjára mutató linket, mind a webhelyén található egyéb releváns információkra mutató mélységi linket. Ezek segítségével az olvasók minimális erőfeszítéssel megtalálhatják Önt és az egyéb, őket esetleg érdeklő információkat.


Váljon "szakértővé". Kutasson és írjon egymással összefüggő témákról, hogy egy adott témában a legmegfelelőbb emberré váljon. A közönsége meg fogja tanulni, hogy megbízzon a tanácsaiban, és továbbra is visszatérjen a cikkeihez. Valamint nagyobb valószínűséggel vásárolnak olyan termékeket, amelyeket olyan valaki ajánl, akit jól értesültnek tartják.


Időzítse be a cikkbejegyzéseit a naptárába, és tartsa be azokat. A következetes frissítés lehet az egyik legnehezebben kezelhető feladat, amikor cikkeket ír. Ha beírja őket a naptárába, mintha a munkarendjébe írná, akkor megkaphatja az emlékeztetőket és a motivációt, amire szüksége van ahhoz, hogy sikerüljön rendszeresen új cikkeket szolgáltatnia.


Végezze el a kulcsszókutatását. Ha már megírt egy cikket, de nem biztos benne, hogy milyen címet adjon neki, keressen olyan gyakran keresett kulcsszavakat, amelyek illenek a cikkhez. Ne használjon olyan kulcsszavakat, amelyek nem illenek bele. Senki sem szereti, ha horgászfelszerelést keres, és a legfrissebb zenei videókról szóló cikkre kattint.


Az utazási cikkek marketingje remek módja annak, hogy visszautalásokat építsen az utazási weboldalára, és ismert hatósággá váljon a témában. Használja az utazás iránti szeretetét inspirációként, amikor cikkeit írja. Az embereknek mindig szükségük lesz hasznos információkra az úti céljaikról. Tehát, ha az utazás a szenvedélye, fontolja meg, hogy megosztja tudását azzal, hogy megbízható hangja lesz az utazási cikkek írásának.


Ne szegjen meg semmilyen törvényt, különösen ne sértse meg a szerzői jogokat. Majdnem minden keresőmotor tartalmaz egy nyilatkozatot, hogy tiltja a törvénysértő oldalakat. Ha rendszeresen kiderül, hogy más oldalakról lop tartalmat, akkor az oldalát ki fogják tiltani. Tartsa a tartalmát egyedinek, hogy még a kitiltás lehetőségét is elkerülje.


Ha csak azért csatlakozik egy oldalhoz, hogy cikket tegyen közzé, mindig szánjon extra időt arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tűnik-e spammernek. Ne feledje, hogy mindig töltse ki a profilját, mindig tegyen fel egy képet, és mindig győződjön meg róla, hogy visszatér és legalább két újabb cikket tesz közzé. Egy aktív profil egy oldalon lehetővé teszi, hogy szélesebb körű követőkre tegyen szert.


Állítson fel egy ütemtervet az új cikkek beküldésére, és tartsa be azt. Törekedjen arra, hogy minden nap vagy minden második nap küldjön be új cikket, különösen az elején, amikor hozzászokik a folyamathoz. Ha következetes a minőség és a mennyiség tekintetében, az sikerre vezet ezen a területen.


Az a képesség, hogy érdekes, vonzó cikkeket tudjon létrehozni, egyértelmű versenyelőnyt jelent, és ezt ki kell használni. Manapság egyre népszerűbbek az oktató jellegű cikkek, valamint a grafikonokat vagy ábrákat tartalmazó cikkek. A magas színvonalú közvélemény-kutatások szintén segítenek a nagyobb forgalomban.


Ha egy kifejezésre az interneten bármit meg lehet találni, akkor a cikkmarketingből biztosan nagy hasznot húzhat. Először azonban az ebben a cikkben található tanácsok által kínált jobb megértéssel nagy hullámokat vethet a cikkmarketing révén, ezért érdeklődjön és tanuljon többet.

This is a heading

This is a paragraph. You can use this to communicate content within your page.

© Copyright Önfejlesztés